Într-o argumentare pe motive de oportunitate, Consiliul Baroului Cluj a hotărât (a se vedea hotărârea) comunicarea către Consiliul UNBR a Proiectului de modificare a legislației profesiei de avocat (textul integral aici) cu solicitarea expresă ca acesta să fie pus în dezbaterea Congresului UNBR 2018.

Consiliul a apreciat că, „prin comunicarea proiectului către Consiliul UNBR în scopul introducerii acestuia pe ordinea de zi a Congresului Avocaților 2018, se atinge obiectivul avut în vedere la inițierea proiectului, se respectă Hotărârea Adunării Generale a Baroului Cluj din anul 2016 și se asigură punerea sa în dezbaterea tuturor Barourilor într-un timp rezonabil în vederea atingerii finalității urmărite”.

Transmiterea Proiectului către Consiliul UNBR și Congresul Avocaților 2018 vine ca urmare a solicitării punerii Proiectului pe ordinea de zi a Adunării Generale a Baroului Cluj din 2018. Solicitarea a fost înaintată Consiliului Baroului Cluj de 70 de avocați din Baroul Cluj (printre care și subsemnatul), nouă dintre semnatari fiind și membri ai Comisiei de discutare a Proiectului.

3 gânduri despre “Propunerile avocaților clujeni privind legislația profesiei au fost transmise Consiliului UNBR spre a fi puse în dezbaterea Congresului Avocaților 2018

  1. Cred ca era mai bine daca nu s mai iroseau banii cu cele 2 AGE ale Baroului Cluj si ii foloseam la ceva mai util

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.