Solidaritate. 200 de avocați din Baroul Cluj au semnat plângerea prealabilă împotriva prevederilor hotărârii Consiliului UNBR care majorează pragul minim de contribuție obligatorie la C.A.A.

Solidaritatea de breaslă există, dar ea trebuie trezită. Asta dovedesc cele 200 de semnături ale avocaților din Baroul Cluj, adunate în 3 zile (8.01-10.01.2018). Plângerea prealabilă împotriva prevederilor hotărârii Consiliului UNBR nr. 295/2017 prin care s-a majorat, în opinia noastră, a semnatarilor plângerii, nelegal, cota minimă de contribuție obligatorie a putut fi semnată la garderoba avocaților din Baroul Cluj.

Pentru cei care doresc să verifice temeiurile plângerii și semnatarii ei, o aveți aici. Ea a fost transmisă azi către Consiliul UNBR, atât prin e-mail (aici), cât și poștal. Două sute de avocați din baroul Cluj (adică aproape 20% dintre avocații clujeni) așteaptă un răspuns de la acest organ de conducere.

Sunt important de menționat nominal av. Mihaela Morar și av. Alina Ciortea care au redactat plângerea, precum și av. Dana Bizo și av. Cristina Bădău, care au strâns semnăturile de la cei 200 de colegi avocați.

4 răspunsuri la „Solidaritate. 200 de avocați din Baroul Cluj au semnat plângerea prealabilă împotriva prevederilor hotărârii Consiliului UNBR care majorează pragul minim de contribuție obligatorie la C.A.A.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: