Congresul Avocaților 2017. Florin Petroșel la Legal Point (UJ) despre Proiectele C.A.A.

Av. Florin Petroșel, președintele C.A.A., a fost invitat la emisiunea Legal Point, pentru o discuție legată de Proiectele C.A.A. ce urmează a fi dezbătute la Congresul Avocaților. Din cele prezentate, mi s-au părut interesante cel puțin următoarele sublinieri:

  • există în curs un proces de informatizare al sistemului C.A.A. care va ușura întreaga activitate a Casei de Asigurări a Avocaților, dar va facilita și accesul avocaților la o simulare a cuantumului pensiei
  • mult discutatul Regulament al creanțelor contributive vrea să asigure întărirea disciplinei plății contribuțiilor la Sistem (nefiind adevărat că acesta generează o ANAF-izare a filialelor, așa cum au existat opinii exprimate din partea avocaților)
  • Complexul Corpore Sano de la Techirghiol se dorește a fi extins pentru a se suplimenta capacitatea acestuia cu 28 de locuri, precum și o extindere a restaurantului (investiție care va fi propusă Congresului Avocaților pentru anul 2017)

Cu siguranță, în cadrul discuțiilor din Congres vor apărea mult mai multe aspecte relevante în ceea ce privește reglementările în această materie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: