Mergem mai departe

Adunarea Generală a avocaților din Baroul Cluj din 10 martie nu a arătat decât că atunci când vrem, putem să ne susținem nemulțumirile. Și să le și rezolvăm. Indiferent de subiect, apărarea profesiei, modificarea legislației, implicarea în proiecte sociale, implicarea în deciziile locale, care ne influențează direct, constanta trebuie să fie implicarea.

Chiar dacă am amânat discutarea Proiectului de modificare a legislației noastre pentru o adunare generală extraordinară din mai, ne-am apărat profesia. Asta pentru că tot timpul oamenii sunt mai importanți decât discuțiile juridice. Și ca să închidem subiectul, pentru a evita orice neînțelegere între avocați, am discutat în privat atât cu colegul Radu Popșor, cât și cu colega Gianina Cuc, pentru a-i asigura că, în ceea ce mă privește, n-am avut niciodată ceva personal cu ei, așa cum s-a insinuat.

Concluzia: mergem mai departe. Iar imaginea bună a Baroului Cluj să o construim fiecare, prin modul în care ne facem treaba în instanță sau în orice alt mod în care ne exercităm profesia.

2 răspunsuri la „Mergem mai departe”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.