Ce fac avocații când nu pledează. Muzica proastă a tinereții noastre (Cristi Ardelean)

Când nu profesăm avem fiecare viața noastră, hobby-urile noastre, tentațiile fiecăruia spre altceva. Dacă am fi 24/7 cu mintea în priza avocaturii foarte probabil am ceda psihic. Unii se refugiază în familie, alții în sport, alții în muzică, unii în citit. Unii, în scris.

Colegul și prietenul Cristi Ardelean, avocat în Baroul Cluj, este la a patra carte scrisă (după Agenția – premiul pentru debut la Cartea Românească, Din oficiu, Apocrife – cu o recenzie  relevantă aici  🙂 ). Am avut privilegiul să o citesc pe cea de-a patra anterior publicării și lansării sale de marți, 13.12.2016, ora 19,00 la Book Corner Librarium (Cluj-Napoca – detalii despre event aici). Vă pot spune că e ceva nou și pentru ce a scris Cristi până acum, dar, îndrăznesc să spun, și pentru ceea ce se scrie în România. Cartea face toți banii și chiar și o oră din timpul vostru, cât probabil va dura lansarea.

Haideți deci marți cât mai mulți să să-l vedeți pe Cristi în ipostaza de scriitor. Haideți să fim împreună ca avocați și în timpul liber, la câte un eveniment de felul ăsta. Nu poate decât să ne schimbe în bine anumite percepții sau prejudecăți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: