Avocații și implicarea lor în problemele sociale

Când am pornit ideea Avocatura Altfel recunosc că m-am gândit doar la modificarea Legii și Statutului profesiei. Pe măsură ce ideea s-a dezvoltat în această/acest platformă/site/blog am tras concluzia că Avocatura Altfel poate să fie o comunitate a avocaților care nu doar se implică în problemele profesiei, ci și în problemele societății. La acestea nu poți fi indiferent pentru că, uneori, te pot afecta direct și pe tine.

Pornind de la această idee am inițiat în Avocatura Altfel categoria pro bono. Am de gând ca în ea să prezint avocați care se implică în orice mod în societate și să promovez idei în care și noi, avocații, ne putem implica.

Astăzi m-am gândit la cineva din cadrul Societății noastre de avocatură, respectiv colega Teodora-Godîncă Herlea, care a înființat asociația Alexei, cu următorul scop declarat: „Asociaţia Alexei are ca scop ajutarea persoanelor aflate în nevoie financiară şi sprijinirea familiilor cu copii minori, în special a familiilor monoparentale.” Pentru mai multe detalii despre proiectele în care Asociația Alexei se implică prin fondurile pe care le strânge le aveți aici. Tot acolo aveți și detaliile necesare pentru a dona pentru proiectele pe care doriți să le sprijiniți.

Aștept orice povești despre voi și despre proiectele sociale în care vă implicați pentru a le promova în cadrul Avocatura Altfel. În mod firesc, totul este gratis din acest punct de vedere. Trebuie doar să vă „pierdeți” câteva minute pentru a scrie (avocaturaltfel@gmail.com).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: