Înregistrarea audio (parțială) a celei de-a doua zi de Congres al Avocaților 2016

Pentru că mi se pare firesc să încercăm să determinăm UNBR să adopte o politică de transparență totală față de lucrările sale (Congres, Comisie Permanentă, Consiliu), pentru că au fost multe reacții negative la declararea de către Congres a faptului că lucrările nu se vor transmite live (dar se vor înregistra audio – înregistrare care nu a apărut în spațiul public nici acum, la 2 săptămâni de la Congres), pentru că unii avocați au cerut expres o astfel de înregistrare, am decis să pun la dispoziție o înregistrare personală.

Din păcate, este doar una parțială, din motive subiective (nu m-a dus capul să o pornesc mai repede 🙂 ). O puteți accesa aici (pe Soundcloud.com).

Să sperăm că UNBR va pune la dispoziția tuturor înregistrarea audio integrală a Congresului. Asta și numai pentru că, după cum am concluzionat anterior: Până când Uniunea nu devine transparentă ca sticla, să vă așteptați la interpretări (corecte sau greșite) de intenții (ascunse sau neascunse).

PS: În intervalul T = min. 9,50 – min. 10,00, aveți dovada audio că prima dintre replicile dl. Florea pe care am menționat-o în postul despre a doua zi de Congres este reală (celelalte nu am reușit să le surprind audio). De la T = min. 10,00 până la T = 11,00 aveți o solicitare foarte importantă a unui avocat (în dialog cu dl. Florea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: