Înregistrarea audio (parțială) a celei de-a doua zi de Congres al Avocaților 2016


Pentru că mi se pare firesc să încercăm să determinăm UNBR să adopte o politică de transparență totală față de lucrările sale (Congres, Comisie Permanentă, Consiliu), pentru că au fost multe reacții negative la declararea de către Congres a faptului că lucrările nu se vor transmite live (dar se vor înregistra audio – înregistrare care nu a apărut în spațiul public nici acum, la 2 săptămâni de la Congres), pentru că unii avocați au cerut expres o astfel de înregistrare, am decis să pun la dispoziție o înregistrare personală.

Din păcate, este doar una parțială, din motive subiective (nu m-a dus capul să o pornesc mai repede 🙂 ). O puteți accesa aici (pe Soundcloud.com).

Să sperăm că UNBR va pune la dispoziția tuturor înregistrarea audio integrală a Congresului. Asta și numai pentru că, după cum am concluzionat anterior: Până când Uniunea nu devine transparentă ca sticla, să vă așteptați la interpretări (corecte sau greșite) de intenții (ascunse sau neascunse).

PS: În intervalul T = min. 9,50 – min. 10,00, aveți dovada audio că prima dintre replicile dl. Florea pe care am menționat-o în postul despre a doua zi de Congres este reală (celelalte nu am reușit să le surprind audio). De la T = min. 10,00 până la T = 11,00 aveți o solicitare foarte importantă a unui avocat (în dialog cu dl. Florea.

Publicat de

Dan Chertes

Avocat în Baroul Cluj din 2007. Îmi place să cred că putem schimba avocatura în bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.